تبلیغات
شفق قطبی - طرز تهیه مافین شکلاتی و گردویی
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : پگاه پرواز
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شفق قطبی




.


طرز تهیه مافین شکلاتی و گردویی

مافین شکلاتی , دوسوم کپسول مافین را با مخلوط مواد پر کنید. بعد آن ها را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا بپزد.

مافین شکلاتی

مافین شکلاتی , مافین شکلاتی و گردویی یک دسر فوق العاده خوش طعم است که نمیتوان از آن گذشت.

مواد مورد نیاز

آرد سفید: ۱۵۰ گرمشکلات شیری: ۵۰ گرمکره: ۷۵ گرمپودر قند: ۱۱۰ گرمشیر سرد: ۶۰ میلی لیترتخم مرغ: ۲ عددنمک: یک هشتم ق چپودر دارچین: یک چهارم ق چپودر کاکائو: ۱ ق چبیکینگ پودر: ۱ ق چپودر گردو: ۵۰ گرم

مواد مورد نیاز کرم گاناش

خامه صبحانه: ۵۰ گرمشکلات شیری (رنده شده): ۵۰ گرمپودر پسته: به میزان لازم

مافین شکلاتی

مافین شکلاتی دسری فوق العاده خوش طعم

مافین شکلاتی و گردویی

روش پخت

۱٫ شکلات شیری و کره را به روش بن ماری (روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش ذوب کنید و بگذارید تا کاملا خنک شود)

۲٫ آرد، بیکینگ پودر، نمک، پودر دارچین و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و آن را درون کاسه ای الک کنید.سپس پودر قند و پودر گردو (آن را زیاد پودر نکنید؛ زیرا به روغن می افتد، باید گردو زیر دندان احساس شود)را به مخلوط آرد افزوده و مخلوط کنید، بعد حفره ای در وسط آن ایجاد کنید.

همچنین بخوانید :طرز تهیه شیرینی آلمانی یا شیرینی مشهدی

۳٫ داخل حفره شکلات (سردشده)، تخم مرغ (رنده شده) و شیر سرد را بریزید و با لیسک خیلی آرام از مرکز دایره تمام موادرا با هم مخلوط کنید (باید توجه داشته باشید خیلی هم نزنید، زیرا هم زدن بیش از حد باعث می شود که مافین مخروطی نشود و پف نکند)

۴٫ دوسوم کپسول مافین را با مخلوط مواد پر کنید.بعد آن ها را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا بپزد.

۵٫ برای تهیه کرم گاناش، خامه صبحانه را داخل شیرجوشی روی حرارت مستقیم قرار دهیدتا چند جوش بزند و سریع از روی حرارت بردارید.سپس شکلات شیری را به آن افزوده و مرتب هم بزنید و بگذارید تا کمی خنک شود.بعد آن را با قاشقی رویم افین خنک شده، بریزید و روی آن مقداری پودر پسته بپاشید.

سرآشپز

http://www.niksalehi.com/cooking/%D9%85%D8%A7%D9%8...





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


دوشنبه 20 فروردین 1397 :: نویسنده : پگاه پرواز
نظرات ()
دوشنبه 10 اردیبهشت 1397 08:08 ب.ظ
من کاکائو میخوام
پگاه پروازخخخخخخ اخییییییی ❤❤
دوشنبه 20 فروردین 1397 03:24 ب.ظ
سلام عزیزم سال خوب و مبارکی داشته باشی گلم..

مطمئنی با تخم مرغ رنده شده خوب میشه؟؟ 0_O اصلا طعم تخم مرغ و شکلات برام قابل تصور نیس!!
پگاه پروازسلام عزیزم خوبی ؟ ممنون مرسی انشالا شماهم سال خوب و پربرکتی داشته باشین❤❤❤ والا هنوز خودم درس نکردم..... نمیدونم طعمش چطوری میشه..... ولی حتما درس میکنم ببینم چطوری میشه.... مرسی که بهم سرزدی عزیزم.... ❤❤❤ موفق باشی.....
دوشنبه 20 فروردین 1397 11:04 ق.ظ
سلام پگاه جووون خوبی؟

سال نو مبارک

ممنون نظر لطفته خانومی
پگاه پروازسلام دوست عزیزم خوبی ؟ ممنون خوبم..... مرسی عزیزم سال نو شماهم مبارک باشه❤❤❤ مرسی از حضور پرمهرت❤❤❤ موفق و شاداب باشی❤❤❤
دوشنبه 20 فروردین 1397 10:01 ق.ظ
سلام گلم
وبلاگ خیلی خوبی داری، مطالبت عالین.
اگه دوست داشتی بیا تبادل لینک کنیم
فقط بیا و خودتو لینک کن ^_^
موفق باشی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر