تبلیغات
شفق قطبی - با رولت شکلاتی عصرتان را خوشمزه کنید!
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : پگاه پرواز
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شفق قطبی





با رولت شکلاتی عصرتان را خوشمزه کنید!

رولت شکلاتی , خمیر به دست آمده را در یک سینی فر اندازه متوسط پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و روی آن را صاف کنید.

طرز تهیه رولت شکلاتی

رولت شکلاتی دسری خوش طعم و محبوب است و برای عصرانه در کنار خانواده بسیار مناسب میباشد.

مواد لازم خمیر رولت شکلاتی :

سفیده تخم مرغ: ۶ عددشکر: یک دوم پیمانهزرده تخم مرغ: ۶ عددآرد: سه چهارم پیمانهپودر کاکائو: یک چهارم پیمانهبیکینگ پودر: یک قاشق چای خوریکره (ذوب شده): یک چهارم پیمانه

مواد لازم فیلینگ (لایه میانی):

پنیر خامه ای: ۴۵۰ گرمپودر شکر: یک چهارم پیمانهخامه فرم گرفته: یک پیمانهمربای آناناس: یک پیمانه

مواد لازم رویه:

شکلات تلخ: ۳۰۰ گرمخامه: یک پیمانهعسل: یک قاشق سوپ خوریکره: ۶۵ گرم

 رولت شکلاتی

طرز تهیه رولت شکلاتی

طرز تهیه رولت شکلاتی:

۱٫ سفیده های تخم مرغ و نصف شکر را در ظرف مناسبی با هم به مدت ۷ دقیقه به خوبی بزنید. زرده های تخم مرغ را با بقیه شکر در ظرفی جداگانه به مدت ۵ دقیقه بزنیدتا حجم آنها دو برابر شود. مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و به همراه کره به مواد اضافه و مخلوط کنید.

همچنین بخوانید :تیرامیسوی لیمو، عجب چیزیه!

۲٫ خمیر به دست آمده را در یک سینی فر اندازه متوسط پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و روی آن را صاف کنیدو حدود ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

۳٫ کیک گرم را روی پارچه ای تمیز برگردانید و همراه پارچه رول کنید و اجازه دهید حدود ۱۵ دقیقه خنک شود.

۴٫ برای تهیه فیلینگ، پنیر خامه ای، پودر شکر و خامه فرم گرفته را در ظرف مناسبی با هم حدود ۷ دقیقه مخلوط کنید.

۵٫ رول کیک را باز کنید و مخلوط پنیر خامه ای را روی آن پخش کنید.

۶٫ مربای آناناس را اضافه کرده و کیک را رول کنید و کنار بگذارید.

۷٫ برای تهیه رویه، خامه را گرم کرده و شکلات تلخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود. کره و عسل را اضافه و مخلوط کنید.اجازه دهید این مخلوط حدود ۱۰ دقیقه خنک شود. آن را روی رولت بریزید و حدود ۳۰ دقیقه رولت را در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد. سپس سرو کنید.

کیک و شیرینی


http://www.niksalehi.com/cooking/%D8%B1%D9%88%D9%8...





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


دوشنبه 20 فروردین 1397 :: نویسنده : پگاه پرواز
نظرات ()
دوشنبه 10 اردیبهشت 1397 08:08 ب.ظ
واو همشون خوشمزه ان
پگاه پروازبلههههههه بلههههههه همشون عالی❤❤
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر