تبلیغات
شفق قطبی - سوفله شکلات تلخ دسر خوشمزه فرانسوی
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : پگاه پرواز
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شفق قطبی





سوفله شکلات تلخ دسر خوشمزه فرانسوی

خامه، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملا حل شوند.

همه ما دسر دوست داریم. سوفله شکلات تلخ ، یک دسر خوشمزه فرانسوی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه سوفله شکلات تلخ

خامه: یک و یک دوم پیمانهنشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوریپودر کاکائو: سه چهارم قاشق سوپ خوریشکلات تلخ: ۱۵۰ گرمزرده تخم مرغ: ۴ عددسفیده تخم مرغ: ۴ عددپودر شکر: سه چهارم پیمانهکره: به مقدار لازم

سوفله شکلات تلخ

طرز تهیه سوفله شکلات تلخ

طرز تهیه سوفله شکلات تلخ:

۱٫ خامه، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملا حل شوند.

۲٫ زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه به پخت مواد ادامه دهید تا مواد غلظت یابد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

۳٫ سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه به خوبی بزنید تا پف کنند.

۴٫ پودر شکر را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را به بقیه مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

۵٫ خمیر به دست آمده را در قالب های رامکین از قبل چرب شده با کره بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شدهبا دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.

۶٫ سپس روی سوفله ها را با میوه های دلخواه تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید.

سوفله شکلات تلخ

آموزش تهیه سوفله شکلات تلخ

راجع به سوفله بیشتر بدانید

تعریف سوفله (Souffle)

سوفله در واقع نوعی کیک سبک است که در فر یا تنور تهیه می‌شودو در ساختار آن زرده تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، می‌زنندو در نهایت با یکدیگر ترکیب می‌شود. سوفله با مواد متنوع و مختلفی ترکیب می‌شودو به عنوان غذای اصلی مانند سوفله سیب زمینی و… و یا سوفله شکلات و… به عنوان دسر سرو می‌شود .

واژهسوفلهاز یک فعل در زبان فرانسه مشتق می‌شود که به معنای پف کردنو بالا آمدن مواد می‌باشد. هر سوفله حداقل از دو ماده اصلی تشکیل می‌شود:یک کرم پاتیسیر یا پوره و سسی که از کرم و خامه تشکیل می‌شود و دیگریاز سفیده تخم مرغ زده شده که همان مرنگ یا پفک است .

همچنین بخوانید :طرز تهیه دسر لیموی تابستانی!+عکس

اگر سوفله دسری باشد از مواد دیگری مانند پنیر و مربا و میوه‌ها و شکلاتو موز و لیمو و اگر سوفله غذایی باشد از سیب زمینی و ژامبون، سبزیحات،مرغ و… جهت ایجاد تنوع در مزه و طعم به آن اضافه می‌شود .

در سوفله سفیده تخم مرغ زده شده ایجاد حالت پف مانندی می‌کند.طبیعتا وقتی به عنوان دسر بکار می‌رود باید شیرین و در نوع غذایی غیر شیرینخواهد شد. وقتی سوفله از داخل فر بیرون می‌آید باید حتما پف کرده باشد و بالا آمده باشدولی این پف پس از ۵ الی ۱۰ دقیقه خواهد خوابید. به همین دلیل بلافاصله باید هنگام سفارش مشتری تهیه شودو نیز حتما قبل از خوابیدن پف آن سرو شود .

ظرف مناسب برای تهیه سوفله

سوفله را در همه نوع ظرف که قابل استفاده در فر است می‌توان تهیه کرد ولی به صورت سنتی آنرا در ظرف گرد چینی که کف صاف دارد به نام رامکین( Ramekins ) تهیه و مستقیما سرو می‌شود .

نکاتی که در هنگام تهیه سوفله شکلات بهتر است بدانید:

برای جلوگیری از خوابیدن پف سوفله تا اتمام زمان پخت به هیچ عنوان در فر را باز نکنید .اضافه کردن مقدار بسیار کمی نمک به سفیده تخم مرغ هنگام زدن، باعث می‌شود سفیده بهتر پف کند .برای جلوگیری از سر‌ریز شدن سوفله و پف یکنواخت آن، کاغذ روغنی مخصوص شیرینی‌پزیرا چرب کرده و به صورت نواری بلند‌تر از دیواره رامکین (ظرف مخصوص سوفله خوری) برش بزنیدو دور دیواره ظرف قرار دهید و با نخ کتانی مخصوص آشپزی ببندید تا موادی که هنگام پخت بالا خواهد آمداز لبه ظرف سر‌ریز نشود و به کمک لبه کاغذ بالا بیاید.در صورتی که تمایلی به پف کردن سوفله ندارید، وسط مایه سوفله یک کارد تیز فرو کنید، تا پف آن بخوابد!

تفاوت گراتن و سوفله

یکی از تفاوت‌های گراتین نسبت به سوفله، نبودن (سفیده) تخم مرغ جزء مواد اصلی آن است.البته شاید به ندرت یکی دوتا تخم مرغ داخل برخی از گراتن‌ها باشد . ولی گراتن نباید پف کندو بالا بیاید. زدن سفیده و زرده جداگانه که باعث پف می‌شود، فقط یکی از خصوصیات سوفله است.داخل سوفله معمولا شیر هم وجود دارد.

کیک و شیرینی _ ستاره


http://www.niksalehi.com/cooking/%D8%B3%D9%88%D9%8...





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


دوشنبه 20 فروردین 1397 :: نویسنده : پگاه پرواز
نظرات ()
دوشنبه 10 اردیبهشت 1397 08:09 ب.ظ
لایک اجی ممنون بابت مطلب زیبا
پگاه پروازمرسی دریا جان ❤❤
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر