تبلیغات
شفق قطبی - طرز تهیه مرصع پلو
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : پگاه پرواز
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شفق قطبی




مرصع پلو ، مرصع پلو با مرغ
مرصع پلو ، لذیذ و دارای رنگ و طعم متنوعی است. در این پلو، از مواد گیاهی مثل هویج، بادام، کشمش استفاده شده است.

بازدید : 56,983 نفر

مواد لازم برای مرصع پلو

مرصع پلو

1 عدد= مرغ
4لیوان =برنج
1 لیوان =کشمش قرمز
1 لیوان= زرشک
یک دوم لیوان =خلال پسته
یک دوم لیوان= خلال بادام
یک دوم لیوان =مغز گردو
1/3 لیوان =خلال پوست پرتقال یا نارنگی
2 عدد= پیاز
یک سوم قاشق چای خوری =زعفران
به مقدار کافی =نمک ریز
1/2 قاشق چای خوری =زردچوبه
مقداری شکر =(در صورت نیاز)

طرز تهیه مرصع پلو



یکی دو ساعت قبل از شروع زرشک را در آب سرد خیس کنید، بگذارید تا خوب خیس بخورد. برنج را هم با آب گرم بشوید و در آب گرم بگذارید خیس بخورد.
این مواد (مرغ، خلال پوست پرتقال یا نارنگی، زرشک، کشمش) برای تزئین مرصع پلو است در نتیجه باید قبل از شروع کردن پلو آماده باشند.
مرغ را به چهار پنج تیکه تقسیم کنید و آنرا همراه با مقداری آب و نیم قاشق زردچوبه و یکی ازپیازها که پوست کنیده اید و خورد کرده اید آب پز کنید تا گوشت مرغ کاملا پخته شود. بگذارید مرغ سرد شود، سپس استخوان ها را جدا کنید و مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
خلال پوست پرتقال یا نارنگی را اگر شیرین شده خریده اید نیازی به شیرین کردن ندارد در غیر این صورت در اصطلاح آشپزی به این روش، شیرین کردن خلال پوست پرتقال یا نارنگی می گویند:
خلال را چند بار در آب خیس می کنید و بعد آب را خالی می کنید. در مرحله بعد باید آنرا چند بار در آب یکی دو جوش بدهید تا تلخی آن برود. معمولا سه بار باید این عمل را تکرار کنید و مزه کنید تا مطمئن شوید که تلخی خلال از بین رفته است.
پس از اینکه خلال شیرین شد (تلخی آن از بین رفت)، مقداری روغن در ماهی تابه بریزید و روی آتش ملایم خلال ها را در روغن داغ یکی دو چرخ بدهید، یک قاشق سوپ خوری شکر به آن بیفزاید خوب مخلوط کنید. وقتی خلال یک دست شد آنرا کنار بگذارید تا بعد.

مرصع پلو با مرغ

همچنین بخوانید : تمام دستور آشپزی های مربوط به پلو و چلو


زرشک:پس از اینکه زرشک خوب خیس شد، آب آنرا تخلیه کنید نصف پیاز را با روغن پیاز داغ درست کنید وقتی پیاز طلائی رنگ شد حرارت را ملایم کنید، زرشک را به آن بیفزاید یکی دو چرخ بدهید. دقت کنید زرشک نسوزد، اگر زرشک زیاد سرخ شود می سوزد و در نتیجه تلخ خواهد شد. اگر زرشک زیاد ترش مزه بود می توایند با یک تا دو قاشق سوپ خوری شکر کمی آنرا شیرین کنید.
کشمش:نصف پیاز دیگر را هم پیاز داغ درست کنید و وقتی پیاز طلائی رنگ شد، کشمش را هم با همان روش زرشک یکی دو چرخ در پیاز داغ بدهید تا آماده شود.
حالا وقتی که همه مخلفات تزئینی آماده شد برنج را در آب جوشان بجوشانید و بعد آب کش کنید، به همان روشی که چلو سفید درست می کنید سپس چلو را دم کنید.
هنگامی که چلو دم کشید (معمولا 45 دقیقه تا یک ساعت) نصف از چلو، مرغ، زرشک و کشمش را با هم مخلوط کنید و داخل دیس بریزید.
یک قاشق روغن داغ را با زعفران مخلوط کنید و از این مخلوط برای خوش رنگ و بو کردن مقدار کمی از چلو استفاده کنید این مخلوط هم برای تزئین است.
مقدار باقیمانده چلو را روی مخلوط چلو و دیگر مخلفات بریزید و حالا باقی مواد را برای تزیین دیس استفاده کنید .

مرصع پلو خوشمزه





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


جمعه 22 دی 1396 :: نویسنده : پگاه پرواز
نظرات ()
دوشنبه 25 دی 1396 07:45 ب.ظ
من میخوام
پگاه پرواز❤❤❤❤❤❤❤❤
یکشنبه 24 دی 1396 12:47 ب.ظ
وای چقدر خوشگلن
پگاه پروازسلام دوست عزیز خوبی؟ ممنون از حضور سبزتون❤❤❤ بسیار سپاسگذارم از محبت شما❤❤❤ مچکرم نظر لطف شماست❤❤❤ موفق باشی❤❤❤
جمعه 22 دی 1396 08:34 ب.ظ
وااااای
وای
وای
من دلم خواست.همین الان .
خیلی چیز میز خوشمزه توش داره
پگاه پرواز عزیزم
پگاه پروازسلام و هزاران درود به شما باران عزیز خوبی؟ سپاس فراوان بابت حضور پرمهرت❤❤❤ تشکر نظر لطفته عزیزم❤❤❤ بی نهایت ممنون و سپاسگذارم❤❤❤❤ درپناه حق موفق و شاد باشی❤❤❤❤
جمعه 22 دی 1396 04:05 ب.ظ
سلام خوبی
حالت بهتر شده؟
ممنون که سر زدی گللللم
پگاه پروازسلام مستانه جان خوبی عزیزم؟؟ ممنون از حضور پرمهرت❤❤❤ بله بهترم خداروشکر سپاس فراوان ❤❤❤ خواهش میکنم وظیفست دوست جاااااان❤❤❤❤ مچکرم بسیار لطف و محبت داری عزیزجاااااان❤❤❤❤
جمعه 22 دی 1396 12:40 ب.ظ
اومممم
گشنم شد
پگاه پرواز❤❤❤❤❤❤❤
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر